zwart logo met geel monogram

AANBOD . diensten

interieurontwerper, antwerpen, interieurarchitect zwijndrecht, interieuradvies
logo ontwerp, waasland, vormgever, grafisch, interieur, realisatie, branding, maatwerk
interieurarchitect regio waasland, vormgever, grafisch, interieur, realisatie,  maatwerk, sint niklaas

(VER-) bouwen


Ben jij op zoek naar een warm, modern interieur op maat, met af en toe een welgeplaatste speelse toets? Ontwerpstudio Soulmade (OSSM) is een creatieve designstudio, gevestigd te Burcht.


Wij ontwerpen doordachte interieurs voor zowel particuliere als professionele klanten. Dit kan gaan om het ontwerp van een kast, een inkomhal, nieuwe keuken, leefruimte, bureau of slaapkamer, ... tot en met de totaalinrichting van uw woning.


Ook om het droom-interieur van jouw zaak op punt te stellen, helpen we maar al te graag. 

(RE-) branding


Je bedrijf is niks zonder jouw klanten.. zij zijn de grote reden waarom jouw branding zo belangrijk is. Je huisstijl is een weerspiegeling van jezelf en je bedrijf naar hen toe. Het logo, een leuke of pakkende slagzin, visitekaartjes, cadeaubons, gevelreclame, promo materiaal… Je hebt een bepaalde uitstraling én herkenbaarheid nodig.


Vertrekkend vanuit wie jij bent, wat je wenst uit te stralen en welke doelgroep je graag wilt bereiken. Door middel van onze persoonlijke begeleiding en directe aanpak komen we samen tot een branding op maat. 


pl-(AN)-alyse


Graag een extra analyse van het plan van jouw architect?


Als je gaat (ver)bouwen is het altijd nuttig om af te toetsen of je plan wel genoeg is afgestemd op jouw manier van leven.


We gaan iets dieper in op het plan van de architect en optimaliseren waar kan (bv. door het verplaatsen van wanden) zodanig dat je interieur perfect bij jou past en voldoet aan jouw noden.


Zo vermijd je later eventuele aanpassingen. Dit bespaart je frustraties, extra kosten en kopzorgen! 


Na deze grondige analyse van jouw bouw-plan ben je helemaal klaar om aan jouw droom project te starten!


* All in one formule! 


Ontwerpstudio Soulmade combineert jarenlange ervaring in interieurarchitectuur met sterke grafische ontwerpen. 

We creëeren samen een duidelijke 'look and feel' voor jouw brand, voelbaar in alle facetten van je onderneming.


BRAINSTORM . INTERIEUR advies (mondeling)

interieurontwerper in de buurt van antwerpen, interieurarchitect zwijndrecht, interieurontwerper

Je hebt niet direct nood aan een plan, maar wel aan een frisse kijk op de huidige situatie, nieuwe professionele input om je verder te helpen in de juiste richting.


Wij bieden interieuradvies voor diegenen die het zelf even niet meer zien.


We helpen je met mondeling advies en/of een plan van aanpak om uw ruimte(s) volledig te transformeren. Of het nu gaat om het herinrichten van uw woonkamer, het renoveren van uw keuken of het inrichten van uw kantoor, wij staan klaar om u te helpen uw droominterieur werkelijkheid te laten worden.


Neem vandaag nog contact met ons op voor een advies-sessie!


INTERIEUR totaalontwerp

Een interieur op maat van jou/je gezin en de beschikbare ruimte. Ook voor jouw (thuis-)kantoor of commerciële ruimte.


We brainstormen en analyseren de ruimte om de meest optimale indeling te bekomen, rekening houdend met het o.a. zonlicht. Dan wordt een leuk materialenpallet voorgesteld in combinatie met een doordachte en praktische indeling. 


Dat zowel architectuur als interieur op elkaar afgestemd zijn, is voor ons een evidentie. Het totaalplaatje moet kloppen! Daarom worden we graag zo vroeg mogelijk bij een project betrokken. We nemen bij OSSM dan ook met veel plezier het totaalontwerp voor een (grondige) renovatie en/of nieuwbouwproject op ons!


Naar de realisatie toe kan je erop vertrouwen dat we je op de juiste momenten betrekken bij het doorhakken van belangrijke beslissingen, dat de planning zo goed mogelijk wordt nagestreefd.


Ook streven we er naar dat de werken worden uitgevoerd door de juiste vakmensen. Zo trachten we jou zoveel mogelijk te ontlasten.

waasland, vormgever, grafisch, interieur, realisatie, interieuradvies, maatwerk

GRAFISCH ONTWERP . voor jouw zaak  

logo, reclame, huisstijl, visitekaart, branding, zelfstandige, eigen zaak

Je hebt een wervelende naam voor je onderneming bedacht en wil daar graag een even wervelende grafische uitwerking van?


Je wil je bestaande brand volledig updaten? Nood aan die frisse wind die je opnieuw klaar en duidelijk op de markt positioneert?


Van het ontwerpen van jouw logo, het uitwerken van je huisstijl tot het vormgeven van drukwerk en bestickering,… Zelfs je reclamebord kan worden voorzien.


Startend met een eerste gesprek bepalen we jouw noden en gaan we hier mee aan de slag.

TOTAALCONCEPT

Hier komen mijn twee passies samen en valt de puzzel in elkaar.

 

Een sterk grafisch concept dat zich weerspiegelt in het interieur van een bedrijf zorgt voor een ijzersterke branding.

 

A match made in heaven…

 

En een leuke grote bonus, voor jou nog minder rompslomp & minder over-en-weer communicatie met allerlei betrokken partijen.


Wij zitten op dezelfde golflengte,

ik ben je aanspreekpunt en dat scheelt jou een hoop werk en bekommernis.

 

In dit totaalconcept starten we vanuit een verkennend gesprek en stellen we samen ons traject op.

 

Let’s be 'soulmades'!

totaalconcept, b2B, b2c, interieur, grafisch, zichtbaarheid, soulmade

Hi! Nice to meet you

interieur, interieuradvies, interieurarchitect, interieurarchitectuur, waasland, kruibeke, burcht, bazel, haasdonk, beveren,

Hej! Ik ben Lindsay Nevejans, het creatief brein achter ontwerpstudio SoulMade. In 2010 studeerde ik af als Master in de Interieurarchitectuur. Maar mijn liefde voor interieur startte al op zeer jonge leeftijd. Mijn kamer en onze leefruimte hebben destijds vele transformaties moeten doorstaan. (Sorry mama en papa!) Nu help ik anderen om hun droom waar te maken.


OSSM is een creatieve ontwerpstudio die staat voor maatwerk. Zowel op het gebied van interieurarchitectuur als grafisch ontwerp. Je kan voor beide oplossingen, ook los van elkaar bij ons terecht.


Er zijn verschillende opties waarbij we jou graag verder helpen, vertrekkende vanuit jouw noden en wie jij bent als persoon.

interieur, schets, tekening

Kennis maken?


SoulMade staat voor een persoonlijke aanpak. Eentje waar vertrouwen centraal staat. Ik luister écht uitgebreid naar jouw wensen. Liefst van al ‘in person’ bij jouw thuis! (geen zoom meeting van 30 minuutjes dus).


Een persoonlijk gesprek, geheel ongedwongen waarbij we al heel veel punten bespreken. We willen namelijk een ontwerp dat op maat voor jou wordt uitgewerkt, aansluitend bij jouw manier van leven. Zo eentje die je leven verrijkt, waar je gelukkiger van wordt! 

Ik pols onder andere naar jouw wensen, eventuele eisen, maar stel ook heel wat persoonlijke, diepgaande vragen. Zo merken we al snel of we elkaar goed aanvoelen!


En niet beter dan dit te verkennen bij een thee'ke of ne koffie!

CONTACT

SAY HELLO

Get in Touch


Lust jij ook wel een tasje thee of koffie (mét een koekske)?

Contacteer ons vrijblijvend, wie weet zijn we wel "soulmades"!

unsplash