Interieur projecten

PROJECTEN IN ONTWERPFASE:


CAGO - Sint-Niklaas

RPSG - Kruibeke

A1VI - Stekene

PDSVER - 

PDSPOT - Kruibeke

PDSCHA - Kruibeke

PDSVHE - 

PDSCRI - 

PDSDER - 

PDSMEY - 

PDSVER -

MEER FOTO'S VAN DE PROJECTEN VOLGEN NOG => HOU WEBSITE EN SOCIALE MEDIA IN HET OOG VOOR UPDATES!

PROJECTEN GEREALISEERD:


CHRI - Melsele

NEMO - Kruibeke

NEGO - Burcht

BAGO - Beveren

DEBE - Beveren

NEVE - Bazel

FICI - Kruibeke

TALB - Steendorp

STOR - Verrebroek

THRU - Kruibeke

EMBR - Burcht

PROJECTEN IN UITVOERING:


DEBO - Hemiksem

SUTO - Haasdonk

NAGU - Waasmunster

VEKE - Sint-Amandsberg

ZAKELIJK

ELYSIAN ATELIER LIER: totale branding


van het zoeken naar een naam, het uitwerken van een logo & huisstijl, tot en met het interieur!


Daar er In de winkel reeds degelijk maatwerk aanwezig was, werdt er gevraagd om in de mate van het mogelijke zoveel mogelijk opnieuw te gebruiken, weliswaar met een andere functie. 

Zo gevraagd, zo gedaan. Met een miniumum aan ingrepen transformeerden we deze zaak naar Sevilay's wensen.

RENOVATIE

VEKE - SINT-AMANDSBERG: ademruimte


Sylien en Bavo woonden in centrum Gent, maar gingen op zoek naar meer ademruimte. Samen met hun vier kinderen waren ze op zoek naar een woning waarbij elk kind zijn eigen kamer kon krijgen, en er buiten in de tuin geravot kon worden.


In Sint-Amandsberg vonden ze exact wat ze zochten. Op het gelijkvloers wordt er structureel weinig verandert. De badkamer wordt echter wel vernieuwd, en de keuken zal ook nog onder handen genomen worden. De inpandige garage wordt omgetoverd tot een bureau met voldoende bergingskasten. 


Op de bovenverdieping wordt er echter wel gespeeld met muren om de nodige kamers te kunnen voorzien. Het verdiep bevindt zich onder een schuin dak en dus wordt er al snel de beslissing genomen om maatkasten te voorzien, zodanig dat de ruimte optimaal benut wordt. 


Een oude kast uit de vorige woning vormt de basis voor de rest van het interieur. Witte muren en kasten in combinatie met houten vloeren om de warmte erin te brengen. Recuperatie van de huidige deuren, maar met nieuwe klinken en desnoods een likje verf. Aangezien vier kinderen wel voor wat leven in de brouwerij zorgen, blijft het interieur bewust sober/rustgevend. 

DEBO - HEMIKSEM: zelfde opdracht, ander huis... 


Maaike en Tim waren vol lof over de buurt waar ze woonden, maar het huis, dat wilden ze toch graag anders zien,

en uitbreiden met een zolderverdieping. Ook een garage ontbrak, maar kon stedenbouwkundig gezien niet uitgevoerd worden.


Nu moest het lukken, dat even later in diezelfde straat een huis te koop kwam, dat aan bovenstaande voldeed. Wel wat verouderd, dus, mocht ik mijn magie hierop loslaten! Een woning creëeren waarin het gezinsleven zich verder kon ontplooien, een huis op maat van het gezin. Zo is de oude keuken omgevormd tot een toiletruimte en vestiaire die aansluit op de inkomhal. Een leuke leefkeuken werdt geintegreerd in de vroegere leefruimte, plus er werdt zoveel mogelijk openheid gecreëerd. Op het eerste verdiep komt de te kleine badkamer op een andere plaats zodat er meer m2 te benutten zijn.

Dat wil zeggen; een grotere badkamer + een wasplaats/berging krijgen ze in de plaats.


Eigenlijk werd heel het huis door elkaar gehaald, opdat het volledig kon aansluiten aan de eisen en verwachtingen van dit gezin!

NIEUWBOUW

NAGU WAASMUNSTER: 3e keer goede keer


Gunther en Nancy hebben al wat ervaring met bouwen. Nu de kinderen de deur uit gaan, slaan ze zelf hun vleugels terug uit. Ze bouwen een moderne nieuwbouwwoning, en willen het graag goed aanpakken. De plannen die aan hen werden voorgelegd door de bouwpromoter, stemden niet echt overeen met hoe ze zichzelf daar zagen wonen.


Het oorspronkelijke bouwplan wordt dus aangepast, wat ervoor zorgt dat de woning volledig op hun noden wordt voorzien. Zo hebben we de te kleine keuken weggehaald uit het hoekje waarin deze weg gestopt was. Deze ruimte wordt nu een open bureau, waarbij het meubel helemaal doorloopt in de kastenwand van de keuken, om dan te eindigen als zitbank voor de eettafel.

Vooraan in de woning situeert zich naast het bureau tevens de inkomhal. Deze staat in verbinding met de leefruimte en de open leefkeuken. Centraal in de woning, een open trap en een leuke vide.
(De paal die deze constructie draagt wordt trouwens op een leuke manier mee geintegreerd in het interieur d.m.v. een open houten constructie. )


Qua materialen gaan we voor neutrale grijstinten, zwarte accenten en wit maatwerk.

De houten accenten zorgen voor een warme aanvulling.

NIEUW INTERIEUR

SUTO - HAASDONK: uit handen


Toen ik Suzy en Toon leerde kennen, was er onmiddelijk een klik. Het kennismakingsgesprek duurde iets langer dan ingepland, en de toon was gezet.

Zelf hadden ze niet meteen een idee in welke stijl ze hun woning wilden onderbrengen. Ze vertrouwden hiervoor volledig op mij. Wel was de reeds vernieuwde keuken een vertrekpunt om gezelligheid en eigenheid te creëeren. De lay-out van de woonkamer werdt herbekeken, en omgegooid. Het kleurgebruik is ook een ommezwaai, we gaan voor licht en luchtig, maar met wat extra pit! 


Zo brengt de kleur van de zetel meteen leven in huis! De chauffages, die waren een echte doorn in het oog, en

worden vakkundig verstopt achter een uitneembaar frame van eiken latjes. Dit wordt geïntegreerd in het maatwerk zodanig dat alles één mooi geheel vormt.


Het armatuur boven de eettafel zorgt voor dynamiek en is hier als het ware de kers op de taart!

Laten we er samen iets

geweldigs van maken.